Stiri Interne

Maria Dinulescu, detalii nestiute din culisele petrecerilor mondene de la Hollywood!

Scris de Administrator

Revenita de ceva vreme in Romania de pe taramuri americane, Maria Dinulescu a oferit emisiunii D-Paparazzi de la Kanal D un interviu in exclusivitate, vorbind atat despre planurile ei de viitor in ceea ce priveste actoria, cat si despre lucrurile nestiute din culisele petrecerilor mondene din Statele Unite ale Americii.

maria-dinulescu

Duminica aceasta (22 iunie), in emisiunea “D-Paparazzi” de la Kanal D, Maria Dinulescu vorbeste in exclusivitate despre reintoarcerea in Romania. Actrita a dezvaluit reporterilor emisiunii ca se pregateste sa filmeze o scena fierbinte cu o femeie.

“Voi juca intr-un film alaturi de o femeie! Voi, barbatii, veti fi innebuniti! Va fi cea mai frumoasa scena de dragoste din filmul romanesc”, a spus Maria Dinulescu.

In plus, actrita a oferit detalii nestiute din culisele petrecerilor mondene din Statele Unite ale Americii.

“La petreceri, in general, nu stau mai mult de 45 de minute pentru ca nu vreau sa ajung la momentul in care sunt invitata sa ’primesc’ droguri sau alte lucruri. De la astfel de petreceri este bine sa pleci devreme acasa!”, a povestit ea.

Adelina-Pestritu

Nu ratati o noua editie a emisiunii “D-Paparazzi”, duminica, 22 iunie, incepand cu ora 21.30, prezentata de Adelina Pestritu, la Kanal D.

Scrie un comentariu