Stiri Interne

Mari schimbari la Next Star!

Scris de Alexandru Manea

Noul sezon al emisiunii Next Star de la Antena 1 vine cu schimbari. Iata ce s-a decis sa se intample in emisiunea prezentata de Dan Negru, ceea nu avea loc pana acum.

Mari schimbari la Next Star!

Noul sezon al emisiunii Next Star revine la Antena 1 cu un nou sezon, dar si cu schimbari in ceea ce priveste desfasurarea show-ului de divertisment. De aceasta data, membrii juriului isi vor aduce in concurs proprii reprezentanti, copii pe care ii vor sustine.

Astfel, in fiecare editie juratii vor aduce cate doi copii pe care se vor lupta sa ii tina in competitie, sa se califice pe mai departe. Cum este si firesc, juratul nu va putea sa isi voteze copiii pe care ii sustine, sperand ca acestia sa fie apreciati de ceilalti si de public.

“Vor exista in continuare stelele verzi si infricosatoarele stele rosii. Juratul nu va avea voie sa voteze pentru copiii pe care ii aduce in competitie. Poate incerca sa influenteze decizia celorlalti trei jurati, insa nu are voie sa acorde nici o de stea, fiind subiectiv”, a declarat Dana Mladin, producatorul emisiunii.

Si va mai fi o schimbare! Concurentii isi vor putea aduce intreaga familie in competitie!

“Plecand de la un copil talentat in orice domeniu, am descoperit ca si membri ai familiei sale sunt talentati. Asa ca e liber la participarea cu tot familionul! Ca e vorba despre cantareti, sportivi sau dansatori, actori sau circari, putem vedea sezonul asta cum talentul se transmite din tata in fiu”, adauga Dana Mladin.

Scrie un comentariu