News

Maine este marea finala Next Top Model! Cine va castiga?

Scris de Alexandru Manea

Show-ul care a fermecat o lume intreaga, Next Top Model by Catalin Botezatu, se apropie de marele final. Laura, Sandra si Iuliana lupta acum mai aprig ca niciodata pentru a demonstra ca pot fi un top model de succes. Cele trei protagoniste au parte de momente de-a dreptul coplesitoare. Tensiunea sta sa atinga apogeul, iar Catalin pare mai misterios ca niciodata. Cine va fi urmatorul top model al Romaniei?

Next Top Model by Catalin Botezatu, show-ul care a fermecat o lume intreaga, se apropie de final.

Mii de fete au luptat pentru sansa vietii lor: un contract pe 4 ani, in valoare de 70.000 euro, cu cea mai mare agentie de modeling din Romania – MRA Models, in fata unui juriu de profesionisti, insa doar 16 au primit pasaportul catre primul episod al incendiarului show.

In marea finala, trei frumoase protagoniste isi vor fortele mai aprig ca niciodata, convinse ca merita sa reprezinte Romania in lumea modelingului international.

Frumoasa Laura a venit in show la doar 14 ani, convinsa ca daca isi propune ceva da totul pentru a reusi.

Moldoveanca Iuliana a mizat in show atat pe calitatile fizice, cat si pe frumusetea intelectuala care, spune ea, e mereu o carte castigatoare, indiferent de factorii ce pot trada.

Nici frumoasa Sandra nu se da in laturi de la nimic pentru a le demonstra tuturor ca are toate atuurile pentru a deveni un model de succes si ca poate cuceri orice podium cu zambetul sau.

Mai misterios ca niciodata, Botezatu promite o finala extrem de interesanta, cu multe  rasturnari de situatie si provocari pe masura.

Cine va fi urmatorul top model al Romaniei, telespectatorii Antena 1 vor afla joi, 22 decembrie, de la 20:20, in marea finala Next Top Model by Catalin Botezatu.

Scrie un comentariu