News

Marcel Pavel, in sfarsit tata de fetita, la 54 de ani! „Nu am dormit toata noaptea!”

Scris de Alexandru Manea

Marcel Pavel este, in sfarsit, tatal unei fetite. Sotia lui a adus-o pe lume pe Iuvenalia, care a cantarit la nastere 3 kilograme. Desi mai are doi copii, artistul, care a preferat sa nu asiste la nastere, s-a confruntat cu multe emotii. „Nu am dormit toata noaptea!”, spune el.

marcel-pavel-sotie-nastere

Marcel Pavel este, de ieri, fericitul tatic al unei fetite. Iuvenalia a venit pe lume intr-o clinica din Bucuresti si cantarit la nastere 3 kilograme. Artistul in varsta de 54 de ani nu a asistat la nastere, preferand sa astepte in curtea spitalului.

„Tine de intimitatea fiecarei femei”, a explicat el. Totusi, emotiile l-au coplesit. „Am avut emotii foarte mari si nu am dormit toata noaptea. Nu am vrut sa asist la nastere, pentru ca mi se pare un moment foarte intim pentru sotia mea si am vrut sa am in minte imaginea ei sexy si frumoasa, nu sa o vad asa”, a declarat artistul, pentru Click!

Marcel Pavel a fost insotit la maternitate de fiul lui cel mic, Sasha (14 ani), in timp ce Richard (17 ani) a ramas acasa pentru a pregati sosirea parintilor lui si a surorii sale.

Marcel Pavel sustine ca nu a cumparat inca nicio hainuta pentru fetita lui, ci doar a pregatit dormitorul in care ureaza sa stea de acum inainte.

„Nu am luat nimic inca. Nici o hainuta, nici lucruri. Am modificat insa dormitorul nostru, am renovat baile si am schimbat acoperisul casei, pentru ca tigla era prea grea, cantarea 9 tone si nici nu era un bun izolator. In plus, ne-am organizat, iar catelul nostru, Sparky, nu va mai dormi in casa, ci in cabina paznicului, de cand vom ajunge cu cea mica. Astazi am sa ma duc sa iau tot ce este nevoie”, a spus el.

Scrie un comentariu