Stiri Interne

Marcel Pavel critica prestatiile de la Eurovision! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Marcel Pavel, fost concurent la Eurovision in 2002, a analizat prestatiile artistilor din prima semifinala a competitiei muzicale. Iata ce a avut de zis de Voltaj si de ceilalti reprezentari ai tarilor participante.

marcel-pavel-calin-goia

Marcel Pavel, fost concurent la Eurovision in 2002, alturi de Monica Anghel, a analizat prestatiile artistilor din prima semifinala, axandu-se, in primul rand, pe abilitatea acestora de a canta live. In mod surprinzator, solistul roman considera ca avem sanse mari in finala cu Voltaj.

Pavel considera ca cei mai buni, din punctul lor de vedere, au fost reprezentantii Rusiei si Greciei.


„Au avut o evolutie extraordinara. Au cantat incredibil si au fost foarte frumoase pe scena. Pe trei,in opinia mea,s-ar situa Belarus, o combinatie speciala de voce si vioara. La polul opus,s-au situat Serbia, absolut deplorabil, Macedonia sau Olanda, foarte slab. Ungaria mediocra, Belgia a avut un fel de plagiat nereusit dupa Queen, oribil”, a declarat solistul pentru WOWbiz.ro.

In plus, despre prestatia Voltaj, el a avut numai cuvinte de lauda: „Voltaj s-a prezentat fara greseala, Calin Goia a interpretat superb piesa de la „De la capat” si a parut ca umple scena. Aveai senzatia ca baietii de la „Voltaj” sunt invitati speciali si nu concurenti, au facut o nota aparte”, a adaugat Pavel.

Horia Moculescu: „10 au cantat fals”

La randul sau, compozitorul Horia Moculescu considera ca reprezentantii a 10 tari din semifinala au cantat fals.

„Daca as fi in juriu as vota: Belgia, Armenia, Ungaria, Rusia, Romania si Giorgia. Asta mi-a placut. In schimb, este o rusine cum s-a prezentat Finlanda. Este o sfidare la adresa Europei si a Eurovisionului!”, a declarat acesta pentru WOWbiz.ro, adaugand ca a apreciat nespus de mult prestatia celor de la Voltaj.

Scrie un comentariu