2 Principale Stiri Interne

Marcel Pavel, botez cu cinci nasi si cinci preoti pentru Iuvenalia!

Scris de Christian Stan

Marcel Pavel si sotia lui, Violeta, si-au botezat ieri fetita, Iuvenalia, in varsta de doar trei luni si jumatate. Conform traditiei ruse, aceasta a avut cinci nasi, iar ceremonia religioasa a fost oficiata de cinci preoti. Mihai Pavel si Violeta mai au impreuna doi baieti: Richard (17 ani) si Sacha (14 ani).

marcel-pavel2

Iuvenalia, prima fiica si al treilea copil al cuplului Marcel si Violeta Pavel, a fost crestinata ieri la Biserica Sfantul Gheorghe Nou din Capitala, in prezenta a numerosi apropiati ai familiei. Ceremonia de crestinare a fost una privata, presa neavand acces in lacasul de cult. Conform traditiei ruse, Iuvenalia are cinci nasi si a fost crestinata de un sobor format din cinci preoti.

marcel-pavel

Conform Ring, Micuta Iuvenalia a fost cuminte pe tot parcursul ceremoniei, insa a tinut sa arate tuturor ca a mostenit vocea puternica a tatalui sau atunci cand a fost bagata in cristelnita impodobita cu orhidee si trandafiri roz, albi si rosii

Foto: Ziarul Ring.

 

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu