Stiri Interne

Marcel Pavel are coronavirus! A intrat în contact cu 300 de persoane. Filmările pentru Te Cunosc de Undeva au fost suspendate!

Scris de Ana Kozma

Marcel Pavel a fost depistat pozitiv cu temutul virus COVID-19, iar filmarile pentru emisiunea Te Cunosc de Undeva au fost suspendate. Iată ce se întâmplă la Antena 1!

Marcel Pavel are coronavirus! A intrat în contact cu 300 de persoane. Filmările pentru Te Cunosc de Undeva au fost suspendate!

După o perioadă în care a prezentat simptome ușoare, Marcel Pavel a fost testat pentru noul coronavirus. Celebrul artist a fost depistat pozitiv cu temutul virus și internat la Institutul Matei Balș din capitală. În ultimele zile, Marcel Pavel a intrat în contact cu aproximativ 300 de persoane.

Marcel Pavel face parte din distribuția noului sezon al emisiunii Te Cunosc de Undeva de la Antena 1. Filmările care începuseră în urmă cu câteva zile au fost suspendate.

Conform presei autohtone, și Ozana Barabancea, jurat al show-ului, a fost depistată pozitiv cu COVID-19. Informația nu a fost însă confirmată de îndrăgita artistă.

„Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare”, declară reprezentanții postului Antena 1.

Alte informații apărute astăzi în presă anunță că și Andrei Ștefănescu a fost confirmat cu coronavirus. Asta în ciuda faptului că este asimptomatic. Aceste informații au dus la speculații legate de faptul că postul Antena Stars și-ar fi suspendat momentan activitatea. Speculații ce nu au însă legătură cu adevărul, spun reprezentanții postului.

„În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, se arată în comunicat.

Se relanseaza “Burlacul” la Antena 1. Va fi un fel de “Puterea Dragostei”?

Scrie un comentariu