Stiri externe

Marc Anthony se plange ca e „sarac”! A castigat „decat” 40 de milioane $ in ultimii patru ani!

Scris de Christian Stan

Marc Anthony se afla in mijlocul unui proces cu fosta lui sotie, Dayanara Torres, care cere in instanta marirea pensiei alimentare pentru cei doi fii ai lor de la 13.000 dolari pe luna la 113.000 dolari pe luna. Dayanara cere aceasta marire prin prisma castigurilor uriase ale lui Anthony din ultimii ani, insa cantaretul sustine ca nu este atat de bogat.

marc2

Dayanara Torres, femeia care a fost casatorita cu Marc Anthony intre 2000 si 2004, sustine acum in fata instantei ca Marc a castigat in ultimii patru ani 60 de milioane de dolari, fapt ce justifica cresterea pensiei alimentare pentru cei doi copii de la 13.000 de dolari la 113.000 dolari pe luna. In replica, Anthony sustine ca nu este atat de bogat si ca si-a marit averea cu doar 40 de milioane de dolari in ultimii patru ani. Anthony nu doreste sa le dea mai multi bani baietilor din teama ca acestia sa nu devina dependenti de droguri.

Fosta Miss Universe a inaintat acte care demonstreaza ca a fost nevoita sa-si vanda vila din Los Angeles si sa se mute intr-un apartament de 1200 de metri patrati din lipsa de bani. Pe de alta parte, avocatii lui Marc Anthony nici macar nu vor sa auda de marirea pensiei alimentare invocand ca artistul mai plateste 18.000 de dolari pe luna lui Jennifer Lopez, pentru cei doi copii gemeni ai lor.

Un judecator urmeaza a se pronunta asupra cererii inaintate de Dayanara Torres cat de curand, insa partile asteapta ca suma propusa de judecator sa fie undeva la mijloc, in jur de 50.000 de dolari pensie alimentara pe luna.

Scrie un comentariu