Stiri externe

Marc Anthony s-a casatorit cu modelul Shannon De Lima! Ce spune Jennifer Lopez despre asta

Scris de Administrator

Dupa mai bine de doi ani de iubire, Marc Anthony i-a jurat ieri iubire vesnica mult mai tinerei Shannon De Lima. Cei doi s-au casatorit in Republica Dominicana, ceremonia fiind una cat se poate de discreta!

marc-anthony-shannon-de-lima

Marc Anthony s-a casatorit cu modelul Shannon De Lima. Artistul in varsta de 47 de ani, al carui divort de Jennifer Lopez a fost finalizat abia in luna iunie a acestui an, i-a jurat acum iubire vesinca mult mai tinerei sale iubite. Ceremonia de casatorie a fost una discreta, desfasurata ieri la exclusivistul resort Casa de Campo din Republica Dominicana, iar la eveniment au luat parte doar cativa prieteni apropiati si membri ai familiei.

Marc se iubeste cu Shannon De Lima (26 de ani) inca din anul 2012, imediat dupa ce artistul s-a despartit de fosta sa iubita, Chloe Green.

marc-anthony-jlo

Marc Anthony a mai fost casatorit de doua ori in trecut. Mai intai cu Dayanara Torres, iar apoi cu Jennifer Lopez, diva daruindu-i si doi copii minunati, gemenii Max si Emme.

Si cu prima sa sotie, Marc are doi copii: Cristian (13 ani) si Ryan (11 ani).

Prima oara insa, starul a fost facut tatic de Debbie Rosado. Cei doi nu au fost casatoriti, insa au impreuna doi copii: Ariana si Chase Muniz.

Si frumoasa Shannon are la randul ei un copil dintr-o fosta relatie, pe micutul Daniel (7 ani).

Intrebata ce parere are despre noul mariaj al fostului ei sot, Jennifer Lopez a dat un raspuns cat se poate de elegant si simplu.

„Sunt bucuroasa pentru el”, a spus ea.

Scrie un comentariu