News

Marc Anthony este un sef mai darnic decat Jennifer Lopez! Afla ce cadou le-a facut oamenilor din staff-ul sau de Craciun!

Scris de Christian Stan

Staff-ul lui Marc Antony numara nu mai putin de 14 persoane, iar cantaretul latino a demonstrat ca este un sef foarte cool. Drept multumire pentru serviciile aduse pe tot timpul anului, cantaretul ii trimite pe angajatii sai intr-o vacanta de cinci zile in Republica Dominicana.

Marc Anthony a cheltuit in jur de 50.000 de euro pentru a-i multumi pe oamenii din staff-ul sau, platindu-le acestora o vacanta de cinci stele in Republica Dominicana.

Artistul are 14 persoane care trudesc non-stop pentru ca lui sa-i mearga bine si sa faca milioane, astfel ca acesta a gasit potrivit sa le faca cadou de Craciun o vacanta de vis.

Marc Anthony a rezervat camere in resortul exclusivist La Romana din Republica Dominicana si s-a asigurat ca oamenii lui vor avea parte de cel mai bun tratament, totul fiind inclus.

Pe de alta parte, Jennifer Lopez nu este atat de darnica si abia daca le-a dat angajatilor ei cateva zile libere de Sarbatori. Mai mult, se aude ca angajatii lui J.Lo nu sunt cei mai fericiti, intrucat artista este foarte pretentioasa si capricioasa.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu