Stiri externe

Marc Anthony si Dayanara, razboi pentru pensia alimentara! Fosta nevasta vrea 113.000 $ pe luna de la artist!

Scris de Christian Stan

Dupa ce din acte rezulta ca Marc Anthony castiga acum 1,3 milioane de dolari in fiecare luna, fosta lui sotie, Dayanara Torres, a inceput o lupta legala pentru marirea pensiei alimentare. Dayanara si Marc au impreuna doi baieti, iar Marc plateste in fiecare luna 26.000 de dolari pensie alimentara.

NEW YORK - FEBRUARY 23:  Marc Anthony and his wife Dayanara Torres attend the 45th Annual Grammy Awards at Madison Square Garden on February 23, 2003 in New York City.  (Photo by Evan Agostini/Getty Images)

Nu are noroc in dragoste insa este norocos in materie de finante, iar din noi documente rezulta ca Marc Anthony castiga nu mai putin de 1,3 milioane de luna. Acesta este motivul pentru care artistul si fosta lui sotie, Dayanara Torres, au ajuns acum in fata instantei.

Dupa ce a aflat ca sotul ei castiga 1,3 milioane de dolari pe luna, Dayanara solicita judecatorului sa aprobe marirea pensiei alimentare pentru cei doi fii ai lor de la 26.000 de dolari pe luna la 113.000 de dolari pe luna. Fosta Miss Universe a inaintat acte care demonstreaza ca a fost nevoita sa-si vanda vila din Los Angeles si sa se mute intr-un apartament de 1200 de metri patrati din lipsa de bani.

Pe de alta parte, avocatii lui Marc Anthony nici macar nu vor sa auda de marirea pensiei alimentare invocand ca artistul mai plateste 18.000 de dolari pe luna lui Jennifer Lopez, pentru cei doi copii gemeni ai lor.

Scrie un comentariu