ADPM Beauty

Manichiura SPA, tratamentul de lux al mainilor tale in toamna asta!

Scris de Administrator

Perioada de toamna-iarna este perioada nociva a anului care ne afecteaza tenul, mainile si corpul. Specialistii Michelle Anti-Ageing & Dental Clinic va ofera solutia pentru amanarea aspectelor de imbatranire a pielii, caat si pentru indepartarea celor existente.

manichiura spa 5

Manichiura SPA este un tratament complex, care implica numeroase tratamente pentru unghii si piele, punand accent pe ingrijirea si rasfatul mainilor tale, pentru relaxare si o stare de bine.

Sistemul special de ingrijire a mainilor, asemanator celui pentru ingrijirea tenului, se bazeaza pe mai multe etape: curatare, exfoliere, masca, masaj, curatarea cuticulelor, aplicare oja, aplicare crema final, ulei cuticule.

manichiura

Manichiura obisnuita se transforma intr-o adevarata experienta SPA, un rasfat cu rezultate deosebite: efect de hidratare intensa, pielea devine catifelata, si mai elastica.

Astfel, prin manichiura SPA efectuata periodic, se poate preveni sau intarzia imbatranirea pielii mainilor cat si efectele neplacute ale muncilor manuale asupra pielii.

Unde? La Michelle Anti Ageing & Dental Clinic – oaza de relaxare si rasfat nu numai pentru maini cat si pentru corp, fata si par.

Scrie un comentariu