Style Radar

Manechinul roman care, la 16 ani, prezinta pentru Prada si Dior

Scris de Alexandru Manea

Un tanar de 16 ani din Romania a ajuns sa defileze in prezentarile de moda ale marilor branduri internationale. Printre acestea si Prada, Dior sau Yohji Yamammoto. Iata despre cine este vorba.

Un nou model de origine romana face furori in lumea modei de peste hotare. De aceasta data este vorba de un tanar de 16 ani care a ajuns sa prezinte in show-urile marilor branduri internationale. Printre acestea si Prada, Dior sau Yohji Yamammoto.

Este vorba de Andrei Dobrin, cel care, la varsta de 15 ani, a fost descoperit de Vali Punga si a semnat cu agentia acestuia de modele, Attitude Models.

Manechinul roman care, la 16 ani, prezinta pentru Prada si Dior

Manechinul roman care, la 16 ani, prezinta pentru Prada si Dior

Dupa o perioada de pregatire, odata ce a implinit 16 ani, a semnat contracte importante si a ajuns sa defileze pe catwalk pentru Prada, Dior, Deisel Black Gold, Neil Barrett, Yohji Yamammoto, Paul Smith, Ann Demeulemeester, JW Anderson, Berluti.

“Revista W Magazine l-a clasat pe primul loc in topul celor mai promitatoare modele masculine, in topul intocmit de Piergiorio Del Moro si Samuel Elis, doi dintre directorii de casting care se ocupa de selectarea modelelor pentru Saptamana Modei”, a declarat Vali Punga pentru WOWBiz.ro.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu