Stiri externe

Manechinele momentului au defilat pe podium fara sprancene

Scris de Ana Kozma

Cateva dintre manechinele momentului, printre care Gigi Hadid ori Cara Delevingne, au defilat pe podium fara sprancene! Iata cu ce ocazie au facut asta!

Manechinele momentului au defilat pe podium fara sprancene

Daca ar fi sa ne luam dupa prezentarea celei mai noi colectii Prada, am spune ca sprancenele nu mai sunt la moda in sezonul urmator. De ce? Fiindca pentru fashion show-ul pus in scena de celebrul brand pentru prezentarea noii sale colectii de toamna/iarna 2019, manechinele momentului au defilat pe podium fara sprancene!

Gigi Hadid

Nume precum Gigi Hadid sau Kaia Gerber (fiica lui Cindy Crawford), si-au decolorat sprancenele pentru a fi parte din prezentarea colectiei de toamna/iarna 2019 Prada. Nici Cara Delevingne nu s-a lasat mai prejos, renuntand cu aceasta ocazie la sprancenele care au facut-o celebra.

Cara Delevingne

Nu este pentru prima oara cand manechinele au fost puse sa „renunte” la sprancene pentru a fi parte dintr-un fashion show. Brand-uri precum Marc Jacobs, Alexander Wang, Givenchy ori Alexander McQueen au facut lucruri asemanatoare in trecut.

Kaia Gerber

Procesul de decolorare a sprancenelor nu este insa unul deloc placut pentru manechine, dupa cum chiar ele declara. Mai mult, ele aleg sa si le vopseasca din nou in culoarea naturala imediat dupa prezentare.

Scrie un comentariu