Evenimente

Sibienii sunt in delir! Mandinga, Puya, Delia si Vescan au confirmat participarea la Media Music Awards!

Scris de Administrator

Pe 18 septembrie, crema industriei muzicale din Romania se va afla la Sibiu. Cei mai in voga artisti ai momentului, de la Elena Gheorghe, Guess Who, Sore, Deepcentra, Vunk, Akcent, Adda si Maximilian, Andra, What’s Up, Oana Radu, Fly Project, Connect-R, DJ Sava, Raluka, Cargo, Lidia Buble, Antonia si pana la Mandinga, Puya, Delia si Vescan, toti vor canta si vor fi premiati in cadrul renumitei gale Media Music Awards.

Puya MMa

Dupa Elena Gheorghe, Guess Who, Sore, Deepcentral, Vunk, Akcent, Adda si Maximilian, Andra, What’s Up, Oana Radu, Fly Project, Connect-R, DJ Sava, Raluka, Cargo, Lidia Buble si Antonia, alte patru nume celebre si-au anuntat participarea la Media Music Awards.

delia- show

Cei de la Mandinga revin la Media Music Awards dupa doi ani de pauza, urmand sa cante noua piesa alaturi de Connect-R. Apoi, Puya si Delia Matache vor sustine si anul acesta recitaluri la gala de la Sibiu, iar Vescan participa in premiera la ceremonie, dupa ce in ultimul an a lansat piese care s-au bucurat de milioane de vizualizari pe Youtube.

Citeste si: Mai sunt doua saptamani! 3 Sud Est, Amna, Alina Eremia si Holograf vor canta la Media Music Awards!

puya-show-3

Castigatorii Media Music Awards sunt decisi in functie de numarul de difuzari media din ultimele 12 luni, la radio, TV sau internet, pe baza rapoartelor intocmite de Media Forest. Artistii sunt premiati astfel in mod transparent, difuzarile media reprezentand un real barometru al popularitatii lor si al pieselor lansate.

Fans Like Award” este singura categorie de la Media Music Awards la care publicul poate vota, mai exact pe pagina https://www.facebook.com/MediaMusicAwards/app_126231547426086.

afis-mma-2014

Media Music Awards 2014 va avea loc pe 18 septembrie, in Piata Mare din Sibiu. Peste 30.000 de oameni sunt asteptati sa ia parte la cea mai importanta gala de premii din industria muzicala romaneasca, singura la care publicul are intrare libera.

Media Music Awards 2014 powered by Media Forest este un eveniment recomandat de Pro FM si prezentat de MTV.

Scrie un comentariu