Evenimente News

VIDEO! Mandinga a ajuns in finala Eurovision! Iata tarile care au trecut de prima semifinala!

Scris de Christian Stan

Romania a intrat in concursul Eurovision inca din prima semifinala, de pe pozitia a sasea, si a primit voturi suficiente pentru a ajunge in finala de sambata aceasta! Alaturi de Romania in finala de sambata ii vom revedea pe reprezentantii Rusiei, Danemarcei, Greciei si Moldovei.

Prima semifinala a concursului Eurovision din acest an nu a fost la fel de spectaculoasa ca in editile precedente, iar acest lucru datorita pieselor foarte slabe care au intrat in concurs.

Romania, reprezentanta de trupa Mandinga, a intrat in concurs de pe pozitia a sasea, insa prestatia lor nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Se pare ca Elena a avut probleme cu casca, acest lucru facandu-o sa-si piarda concentrarea si sa falseze pe alocuri. Cu toate acestea, Romania nu a avut problema in a se califica in finala concursului.

Moldova, reprezentata de Pasha Parfeny cu piesa „Lautar”,  a avut cel mai bun show al serii si a reusit calificarea in finala.

Nu au trecut neobservate nici reprezentantele Rusiei, care au reusit sa starneasca zambetul tuturor cu piesa „Party for Everybody”.

In finala de sambata au mai trecut artistii din Islanda, Danemarca, Ungaria, Albania, Grecia, Cipru si Irlanda.

Scrie un comentariu