News

Iata cu ce ne va da gata Mandinga la Eurovision! Au dat 15.000 de euro pentru asta! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Membrii trupei Mandinga se pregatesc intens pentru Eurovision si vor sa impresioneze cu o coregrafie ca la carte pentru care au platit 15.000 de euro. In plus, au filmat zilele trecute un flasmob cu copii in centrul vechi al Bucurestiului.

Membrii trupei Mandinga au apelat la serviciile unui coregraf sloven, Anze Skrube, despre care ei spun ca ar fi colaborat cu celebra Jennifer Lopez.

Acesta este specialist in dansuri sincron de echipa si i-a invatat pe romani cum sa se prezinte pe scena de la Baku, luna viitoare.

“Pe Anze l-am cunoscut in 2010, cand a lucrat si cu Inna, si am legat o prietenie frumoasa. Acum, insa, a venit momentul sa-i cerem ajutorul pe plan profesional”, a declarat Sergiu Stoiadin, managerul trupei Mandinga, pentru Cancan.

Pentru serviciile oferite, coregraful a primit 15.000 euro, o suma redusa, spun romanii, pentru cum sunt pretentiile lui in mod obisnuit.

Pentru teaserele de promovare a piesei Romaniei, membrii trupei Mandinga au filmat in centrul vechi al Bucurestiului un flashmob cu peste 100 de dansatori si copii.

Indrumati de Anze Skrube, ei au dansat in sincron si au fost filmati avand ca décor cladirile proaspat renovate din centrul Bucurestiului, astfel incat prin acest clip sa se si promoveze orasul ca destinatie turistica internationala.

Membrii trupei Mandinga vor trebui sa treaca mai intai de semifinala din 22 mai. Daca vor primi suficiente voturi, ei se vor califica in marea finala din 26 mai. In prima semifinala, ei vor intra in concurs cu numarul 6, din 18.

Scrie un comentariu