Stiri Interne

Premiera! Mama si fiica, la „Supermodels by Catalin Botezatu”!

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu a avut surpriza ca la castingul pentru noua sa emisiune de la Kanal D, „Supermodels”, sa se prezinte, de mana, o mama si fiica ei. Ce-i drept, ambele aveau trup de model. Iata cum arata si cum a reactionat Botezatu.

mama-fiica-botezatu

Catalin Botezatu a avut surpriza ca in toamna, la preselectiile pentru noul sau show de la Kanal D, „Supermodels”, sa se prezinte, in premiera, o mama si fiica ei.

A fost vorba de Aurelia Calmus (39 de ani) si Natalia Porumb (19 ani), din Chisinau. Ce-i drept, ambele aveau trup de model si sanse sa fie acceptate de designer.

mama-fiica-supermodels-botezatu

„Adevarul e ca orice barbat si-ar dori ca femeia de langa el sa ajunga sa arate asa la 40 de ani! Sunteti cele mai frumoase mama si fiica pe care le-am vazut! In show aratam oamenilor ca totul este posibil, ca la orice varsta poti ramane in niste standarde. In mod sigur, mama a fost si va ramane un exemplu pentru fiica ei.

Supermodels by Catalin Botezatu2 Supermodels by Catalin Botezatu

Pentru ca ea va spune:  Am luat oameni in show nu pentru ca ar fi avut mari sanse, ci pentru a demonstra ca nu suntem rasisti, ca sustinem orice fel de persoane, orice fel de orientari – inclusiv sexuale –  ca suntem impartiali, ca putem sa provocam pe oricine. Incercam, prin provocarile noastre, sa ii modelam. Daca am reusit sau nu, veti vedea!”, a declarat Catalin Botezatu, conform WOWbiz.ro.

Supermodels by Catalin Botezatu” va avea premiera maine seara, la Kanal D, de la 21.30. Show-ul va fi difuzat in fiecare seara de sambata si duminica.

Scrie un comentariu