Stiri Interne

Mama Oanei Roman paraseste vila in care a locuit in ultimii 25 de ani! Se muta in apartament!

Scris de Alexandru Manea

Mioara Roman, mama Oanei Roman si a Catincai Roman, fosta sotie a lui Petre Roman, se va muta in curand intr-un apartament, parasind vila din Primaverii, ce apartine RA-APPS, unde a locuit in ultimii 25 de ani. Iata din ce motiv.

mioara-roman-apartament

Mioara Roman este nevoita sa locuiasca in curand intr-un apartament cu trei camere. Fosta sotie a lui Petre Roman, mama Oanei si a Catincai Roman, a stat in ultimii 25 de ani intr-o vila din cartierul Primaverii, apartind statului, mai exact RA-APPS.

Pana in 2009, ea platea o suma modica pentru chirie. In anul respectiv, insa, RA-APPS a marit chiria la 6.205 euro pe an, o suma enorma pentru pensia sa, declarata la 1800 lei.

mioara-roman-casa oana-mioara-roman

Mioara Roman a continuat sa locuiasca pana in prezent in vila cu pricina, judecandu-se cu Statul, insa acumuland in acelasi timp o datorie de 1,4 miloane de lei.

mioara-roman-vila

Dupa ani de procese, Mioara Roman nu ajunge acum in strada, ci va fi mutata intr-un apartament cu trei camere pentru care va plati o chirie de cateva sute de euro.

„Da, ma mut. Am semnat pentru un apartament de trei camere, la parterul unei vile din anii ’30. E un apartament frumos si aranjat, pe masura mea, ca, acum, am ramas singura”, a declarat Mioara Roman pentru gandul.info.

Scrie un comentariu