Stiri Interne

Ce parere are mama lui Fuego despre Irina Loghin

Scris de Administrator

Nu de putine ori s-a intamplat ca Fuego sa declare in public faptul ca interpreta de muzica populara Irina Loghin este „mama sa adoptiva”, asta cu toate ca artistul are deja o mama, cea care i-a dat viata. Invitat in cadrul emisiunii „Te pui cu blondele?” de la Antena 1, Fuego a dezvaluit cum se inteleg Irina Loghin si mama sa naturala, dar si ce parere are aceasta din urma atunci cand el spune ca artista ii este „mama adoptiva”.

fuego-irina

Fuego si Horia Virlan sunt invitatii din aceasta saptamana care vor tine piept armatei de blonde in razboiul culturii generale de la „Te pui cu blondele?”.

Hotarate nevoie mare sa puna mana pe bani, blondele sunt determinate sa-i puna in dificultate pe invitati cu intrebarile si provocarile inedite, doar doar, cei aflati in platou isi vor pierde concentrarea in confruntarea testelor de cultura generala.

Astfel, una dintre „victime” a fost Fuego, provocat fiind sa dezvaluie daca mama sa este deranjata de faptul ca el apare in nenumarate ipostaze la televizor, declarand ca Irina Loghin este mama sa.

„Mama mea este onorata atunci cand spun ca Irina Loghin este maica mea adoptiva. Nu se supara pentru ca sunt foarte bune prietene. Eu sunt copilul cu doua mame”, povesteste Fuego.

Faptul ca cei doi artisti comunica atat de bine si pe plan profesional a facut ca Fuego sa lege o relatie de prietenie cu Irina Loghin, artista aparand in videoclipul piesei „Impodobeste, mama, bradul!”si jucand rolul mamei lui Fuego.

Astfel, Fuego a dezvaluit faptul ca sarbatorile de Paste si de Craciun si le petrece alaturi de familia sa, dar si de familia Irinei Loghin.

fuego-horia-virlan

Ce alte dezvaluiri va mai face artistul, dar si juratul de la „Junior Chef”, Horia Virlan, vor putea afla telespectatorii numai urmarind emisiunea „Te pui cu blondele?miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Scrie un comentariu