Stiri Interne

Mama lui Dani Otil, bucuroasa ca fiul sau s-a despartit de Mihaela Radulescu!

Scris de Christian Stan

Mama lui Dani Otil pare sa jubileze la gandul ca fiul sau si Mihaela Radulescu nu mai formeaza un cuplu dupa sase ani de relatie. Sursele apropiate dezvaluie ca Dorina Otil nu s-a impacat niciodata cu gandul ca fiul ei are o relatie cu o femeie mult mai mare, care pe deasupra are si un copil.

otil-raduleasca

Dani Otil si Mihaela Radulescu au confirmat saptamana trecuta faptul ca si-au spus ADIO dupa sase ani de relatie. Singura fericita de intorsatura pe care au luat-o lucrurile pare sa fie  Dorina Otil, mama lui Dani, care nu s-a impacat niciodata cu gandul ca fiul ei se iubeste cu Mihaela Radulescu.

„Se vorbea pe la bloc ca, uite, copilul Dorinei umbla cu Mihaela Radulescu. Mama lui s-a necajit la inceput. Spunea ca Mihaela e mai in varsta, ca are si copil si nu i-a fost totuna. Dar n-a avut ce face si mai apoi s-a impacat cu ideea”, declara vecinii Dorinei Otil.

Dani Otil a postat saptamana trecuta pe Facebook mesajul prin care confirma ca relatia lui cu Mihaela a ajuns la final in urma cu mai multe luni.

“Eu si Mihaela suntem bine. NOI nu mai formam un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum sa plece CU ALTUL de acasa si nici cum SA-MI DEA PAPUCII. Oricat mi-ar folosi in ochii viitoarelor ‘pretendente’ imaginea de victima, am sa o contrazic din start. Nu ne-am despartit nici la Maruta, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despartit cu usi trantite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi in ochi si ne-am declarat invinsi de un destin, care si-a chemat in ultimii ani in ajutor prea multi factori. A fost o lupta grea si nedreapta, inca de la inceput. Dar asta se intampla cu vreme multa in urma.

Doare tare neimplinirea noastra, dar ma mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul sa fie prima. Soarta si-a intors privirea, in sfarsit si catre ea. Merita din plin. Mi-a oferit cei mai frumosi ani. A renuntat la mai multe lucruri decat va imaginati ca sa imi fie lipita. Si mi-a fost. Raman cu numele ei tatuat pe captuseala pielii. Raman cu cele mai frumoase vacante. Raman cu cele mai intense trairi. Dupa sase ani langa ‘doamna mea’ arat altfel… vorbesc, calatoresc, ajut, ma implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt barbat. Femeia care imi va purta inelul pe deget sau copiii in pantece va avea de ce sa ii multumeasca. Uite de asta, prima invitatie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisa in alb, pe numele Mihaelei.

Eu am sarit acum mult timp din stratosfera, fara costum si fara antrenament …cand mi-a spus Mihaela primul TE IUBESC!”, a scris el pe reteaua de socializare.

Scrie un comentariu