Stiri Interne

Mama Antoniei s-a angajat vanzatoare la Adina Buzatu

Scris de Alexandru Manea

Denise Iacobescu, mama Antoniei, si-a gasit, in sfarsit, un loc de munca bun. Dupa ce a fost vanzatoare in mall si la o firma de mobila, ea a fost angajata de Adina Buzatu, pe acelasi post, la unul din magazinele sale de haine.

mama-antonia-adina-buzatu-2

Denise Iacobescu, mama Antoniei, s-a agitat, in ultimii ani, sa isi gaseasca un loc de munca stabil. A fot vanzatoare in mall si la o firma de mobila, insa, conform surselor, a plecat de la cel mai recent job cu scandal, neintelegandu-se cu superiorii.

mama-antonia-adina-buzatu-1

Iata ca mama artistei si-a gasit, in sfarsit, un loc de munca bun, si anume ca vanzatoare la unul din magazinele de haine ale Adinei Buzatu.

mama-antonia-adina-buzatu

Conform WOWbiz.ro, cel care a ajutat-o sa puna mana pe acest job a fost chiar viitorul sau mire, Alex Velea, prieten apropiat de-al stilistei.

antonia-mama-denise-iacobescu-1

Denise Iacobescu, alaturi de celebra ei fiica

“Adina isi cauta inca o vanzatoare, Alex i-a spus de Denise, si asa a ajuns femeia sa lucreze la Adina. Si Antonia e prietena cu Adina, asa ca era clar ca o va angaja pe mama ei. Antonia a ajutat-o mereu pe Denise cu job-uri. E ciudat ca in numai 2 ani si-a schimbat cateva locuri de munca…”, a declarat o sursa apropiata pentru WOWbiz.ro.

Scrie un comentariu