News

Exclusiv! Malvina: „Ma machiez in 5 minute si nu obisnuiesc sa merg la coafor”

Scris de Christian Stan

Malvina a acordat un interviu exclusiv pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D cu prilejul lansarii liniei sale de bijuterii „My First Diamond”. Vedeta tv a marturisit ca nu sta ore intregi in fata oglinzii inainte de orice iesire in public si ca aproape niciodata nu merge la coafor.

Cu toate ca puncteaza aparitii impecabile la evenimentele mondene, Malvina nu este genul de vedeta care sta ore intregi in oglinda, alegandu-si hainele pe care sa le imbrace… Malvina a declarat pentru „D-Paparazzi” ca in 5 minute reuseste sa fie mereu gata pentru o iesire publica.

„Sunt foarte rapida cand trebuie sa ma pregatesc de stiri sau de mers la un eveniment. Machiajul il aplic in 5 minute, parul in pieptan putin si sta asa cum vezi de fiecare data, pun o rochie pe mine si incalt o pereche de pantofi. Asta e tot”, declara Malvina.

Mai mult, vedeta marturiseste ca nu este o obisnuita a saloanelor de coafura sau a celor de infrumusetare. „Nu obisnuiesc sa merg la coafor si nici la saloane de infrumusetare. De curand am facut primul meu tratament de infrumusetare dupa ani de zile: un tratament cu vitamine pentru fata. Aveam nevoie de acest tratament, intrucat eu ma machiez in fiecare zi pentru stiri”, mai spune Malvina la „D-Paparazzi”.

Cand vine vorba despre silueta, sa nu va inchipuiti cumva ca Malvina tine dieta. Vedeta se numara printre acei norocosi care pot manca orice si oricand, fara ca aceste „gesturi necugetate” sa lase urme.

„Mananc mult si nu ma prea abtin de la nimic. Pot sa spun ca este un dar genetic de la parintii mei. Ma surprinde si pe mine faptul ca nu ma ingras desi nu tin vreo dieta si nici nu fac sport. Nu prea imi place sa merg la sala”, spune Malvina la „D-Paparazzi”.

Interviul va fi difuzat in editia de maine seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, cu incepere de la ora 19:45.

Scrie un comentariu