News

Exclusiv! Malvina, Albertina si Valentina Pelinel au impodobit impreuna bradul de Craciun!

Scris de Christian Stan

Pentru editia speciala de Craciun a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, Malvina, Albertina Ionescu si Valentina Pelinel au impodobit impreuna bradul si si-au oferit cadouri. Valentina povesteste ca mitul lui Mos Craciun s-a destramat pentru ea inca de cand avea cativa ani, intrucat si-a vazut parintii punand cadourile sub brad.

Valentina Pelinel, Malvina si Albertina  sunt prietene bune si obisnuiesc sa-si petreaca deseori Craciunul impreuna. De aceasta data, cele trei vedete au impodibit bradul acasa la Malvina, iar toata „operatiunea” a fost filmata si va fi difuzata in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 19:45.

„Cel mai frumos Craciun a fost in urma cu zece ani, atunci cand eu si Malvina am impodobit pentru prima data bradul impreuna. Aveam un brad mare, am gatit foarte mult, am cantat colinde desi Malvina nu prea are voce”, declara Albertina Ionescu.

„La mine mitul lui Mos Craciun s-a destramat cand aveam doar cativa anisori. Atunci mi-am vazut parintii cum puneau cadourile sub brad si mi-am dat seama ca mosul gras si imbracat in rosu nu exista”, declara Valentina Pelinel.

„Eu o sa imi petrec Craciunul la Londra, alaturi de familia mea. O sa vina si sora mea, impreuna cu nepotii ei si o sa gatim, o sa cantam colinde si o sa stam in fata semineului”, spune Malvina.

Interviul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 19:45.

Scrie un comentariu