Stiri Interne

Exclusiv! Malvina: „Ritualul meu de make-up dureaza mai putin de 3 minute”

Scris de Christian Stan

Cine crede ca toate vedetele petrec ore intregi in fata oglinzii inainte de a iesi la un eveniment monden se inseala. In exclusivitate pentru „D-Paparazzi”, Malvina dezvaluie ritualul ei de frumusete si demonstreaza ca niciodata acesta nu dureaza mai mult de trei minute.

tibi_clenci_for_malvensky_campaign-2013_2014-copy-3123

Malvina Cservenschi nu face parte din randul vedetelor care petrec ore intregi in fata oglinzii, iar aceasta demonstreaza acest lucru intr-un reportaj ce va fi difuzat in aceasta seara la emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D.

„Primul lucru pe care il fac dimineata este sa-mi aplic o crema revitalizanta sub ochi, care ma trezeste instant. Apoi aplic fondul de ten. Am acelasi fond de ten in trei nuante diferite, pe care il folosesc in functie de cat de bronzata este pielea. Micul meu secret consta intr-un creion de contur pe care il folosesc in interiorul ochiului, de obicei am un creion negru insa folosesc si unul verde. Folosesc tot timpul acelasi ruj, rosu clasic de la Chanel, cu care ma mai dau putin si pe obraji. Tot acest proces nu dureaza mai mult de trei minute”, spune Malvina.

„Ma machiez in fiecare zi, insa make-up la mine inseamna o baza fina. Nu exagerez cu nimic. Daca folosesti produse de calitate si nu uiti sa iti cureti pielea seara, inainte de somn, atunci nu vor aparea ridurile. Eu ma machiez de zece ani, de trei ori pe zi si nu am alte riduri in afara celor de expresie”, mai spune Malvina.

Interviul va fi difuzat in cadrul editiei din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 20:45.

Scrie un comentariu