Evenimente News Stiri Interne

MALVENSKY a lansat colectia Tennis

Scris de Christian Stan

Sambata trecuta, in atmosfera eleganta de la Diamond Boutique, Calea Victoriei 26, alaturi de Malvensky s-au regasit clienti fideli, oameni frumosi si prieteni dragi, in cadrul unui eveniment privat de previzualizare a colectiei limitate Tennis, colectie ce este disponibila exclusiv la Diamond Boutique pana in luna ianuarie.

MalvinaCservenschi

Malvina Cservenschi, designerul si ownerul brandului Malvensky, considera bijuteria Tennis „acea piesa pretioasa, nu datorita valorii sale materiale, cat mai ales prin semnificatia sa emotionala. Este cadoul perfect pentru a marca un eveniment important din viata oricarei femei, o bijuterie pe care orice femeie doreste sa o poarte, alaturi de ceas, verigheta sau inelul de logodna. Este o bijuterie despre care vorbesti cu iubire si o privesti cu mandrie.”

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

La fel au simtit si invitatii de la evenimentul organizat la Diamond Boutique, care au avut ocazia sa admire colectia Tennis in avanpremiera, inaintea lansarii sale oficiale din 2016.

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Colectia Tennis cuprinde inele si bratari Eternity, realizate din aur alb, galben sau roz de 14 kt si ornate cu diamante albe, negre sau galbene. Colectia este disponibila spre vanzare exclusiv la Diamond Boutique, dar si pe site-ul www.malvensky.com incepand cu Ianuarie 2016.

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Andreea Raicu si Malvina

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Albertina Ionescu si Malvina

CorinaBarladeanu&MalvinaCservenschi

Corina Barladeanu si Malvina

„O femeie frumoasa este o femeie fericita. Misiunea brandului Malvensky a fost dintotdeauna aceea de a aduce zambetul pe chipul fiecarei femei, oferindu-le acestora sansa de a se bucura in fiecare moment atunci cand privirea le cade pe bijuteria aleasa. Tennis Collection face parte dintr-o colectie realizata in exclusivitate cu partenerii nostri de la Diamond Boutique, alaturi de care am pornit impreuna in aceasta calatorie magica in universul diamantelor. Colectia Tennis reprezinta astfel o evolutie fireasca pentru noi, care marcheaza un nou standard de excelenta atins de brandul Malvensky atat in design cat si in calitatea serviciilor”, declara Malvina Cservenschi.

Scrie un comentariu