Style Radar

Maison Amour: prima colecție de lenjerie intimă Cristallini!

Scris de Ana Kozma

O senzualitate contemporană și o distincție aparte învăluie noua colecție CRISTALLINI de lenjerie intimă și loungewear, “Maison Amour”. Este “o poveste de dragoste și seducție” între mătase, catifea, dantelă Chantilly și cristale Swarovski care îți va mângâia corpul și îți va pune în valoare feminitatea!

Maison Amour: prima colecție de lenjerie intimă Cristallini!

Creată în atelierul casei de modă CRISTALLINI din Aleea Alexandru nr. 7 prin aceleași tehnici de măiestrie și croitorie manuală, la fel ca piesele vestimentare deja consacrate CRISTALLINI, colecția “Maison Amour” pune accent pe trei trăsături definitorii:

Sensibilitate: ascunsă în atingerea fină a țesăturilor din mătase;

Senzualitate: exprimată prin designul care complimentează linia corpului;

Confort: piese versatile, ce pot fi purtate acasă sau în mediul urban printr-o accesorizare diferită.

Colecția este compusă din rochii furou ori halat, maiouri cu bretele subțiri, pantaloni lungi, pantaloni scurți tip boxer, hanorace, bluze din materiale plăcute la atingere, care îți învăluie corpul.

Pentru colecția “Maison Amour”, casa de modă CRISTALLINI a folosit materiale naturale și prețioase, fabricate în Italia și Franța, precum mătasea naturală, catifeaua, vâscoza, tulul și dantela, la care s-au adăugat elemente flamboaiante precum penele de struț, nasturii din cristale Swarovski.

Croiala fiecărui produs în parte a fost atent gândită, încât să fie în armonie cu linia corpului și să se potrivească fiecărui tip de siluetă. Astfel, s-au realizat tăieturi speciale deasupra taliei, unde este cea mai mică circumferință a bustului, astfel încât fiecare piesă să subțieze corpul.

În plus, toate piesele din colecția “Maison Amour” pot fi realizate custom-made, direct pe măsurile clientei, atât online cât și din showroom-ul CRISTALLINI din Aleea Alexandru nr. 7, situat într-o zonă exclusivistă a Capitalei.

Colecția de lenjerie intimă și loungewear, “Maison Amour” este ideală pentru cadouri care să răsfețe simțurile și să încânte: fie că le primești, le dăruiești ori ți le faci cadou!

Scrie un comentariu