Stiri Interne

Maia Morgenstern, decorata de Klaus Iohannis. Iata pentru ce!

Scris de Alexandru Manea

Actrita Maia Morgenstern a fost decorata ieri de presedintele Klaus Iohannis in cadrul unei ceremonii derulate la Palatul Cotroceni. Iata pentru ce a primit vedeta respectiva distinctie.

Maia Morgenstern, decorata de Klaus Iohannis. 

Maia Morgenstern a fost decorata ieri de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Pentru Merit in Grad de Mare Ofiter, in cadrul unei ceremonii derulate la Palatul Cotroceni. Alaturi de actrita, au mai fost decorate alte persoane, printre care angajati ai Teatrului Evreiesc de Stat, regizorul Catalina Buzoianu si presedintele Fundatiei Elvetiene pentru Orgi din Romania, Ernst Leonhardt.

„Imi exprim intreaga recunostinta si va multumesc cu toata sinceritatea pentru distinctia oferita, in primul rand, Teatrului Evreiesc de Stat. Decorarea teatrului (…) vine intr-un moment important, intr-un moment aniversar: sunt 70 de ani de existenta a Teatrului Evreiesc de Stat ca institutie publica de cultura de stat. (…) Artistii curajosi au dus mai departe, asa cum au putut, flacara, mostenirea tezaurul cultural al limbii idis. (…) Va multumesc odata in plus pentru aceasta decoratie si spun ca ea vine intr-un moment important si e bine, e foarte bine ca ea vine acum. Sunt momente cand, din pacate, o distinctie, o decoratie, o recunoastere, o strangere de mana pot sa ajunga prea tarziu”, a declarat Maia Morgenstern, potrivit Agerpres.

Ce frumoasa e Maia Morgenstern in postura de manechin!

Scrie un comentariu