Stiri Interne

Maia Morgenstern a implinit 57 de ani. Ce dorinte si-a pus!

Scris de Alexandru Manea

Maia Morgenstern a implinit 57 de ani. Actrita a povestit ce dorinte si-a pus la aceasta aniversare, dorinte ce tin de viata profesionala, dar si de cea familiala.

Maia Morgenstern a implinit 57 de ani. Ce dorinte si-a pus!

Maia Morgenstern a implinit pe 1 mai 57 de ani. Apreciata actrita povesteste ca, pe parcursul anilor, aniversarile de acest tip ii aduceau un soi de tristete, dar, odata ce a invatat sa priveasca astfel inaintarea in varsta, trecerea de la an la an a devenit un “amurg frumos”. 

„Cand eram mai tanara, ma apuca asa un fel de tristete si asta este explicabil, mi-a trecut. Ma bucur de ceea ce imi aduce ziua de maine, de ceea ce am astazi, in speranta zilei de maine, amintindu-mi cu bucurie, cu nostalgie, cu emotie, retraindu-mi amintirile. Deci asta am invatat si stiu ca si amurgul e un timp foarte frumos, poate sa fie foarte frumos daca stii sa il admiri”, a declarat Maia Morgenstern pentru Libertatea. 

Actrita a adaugat si ce isi doreste din punct de vedere profesional si personal. „Profesional este sa reusesc sa ma adun si sa pun pe hartie si nu numai pe hartie amintirile mele, experientele mele si acesta este un proiect viitor. Nu neaparat si nu numai carte, se poate constitui intr-o forma de spectacol, de monolog, de povestire. Cred foarte tare in povesti si povestiri. Imi doresc echilibru, mai mult timp liber, nu mult mai mult, putin, si imi doresc in perspectiva , cand o sa hotarasca soarta , destinul, Dumnezeu, nepoti”, a adaugat actrita.

Scrie un comentariu