Stiri Interne

Mai țineți minte trupa Trident? Una din soliste s-a măritat și a făcut botez în aceeași zi!

Scris de Ana Kozma

Cu siguranță vă mai amintiți de cele trei grații blonde ce revoluționaseră showbiz-ul autohton purtând blugi decupați la spate. Acum, una dintre soliste s-a măritat și a făcut botez în aceeași zi!

Mai țineți minte trupa Trident? Una din soliste s-a măritat și a făcut botez în aceeași zi!

Au trecut cam 15 ani când în peisajul muzical românesc apărea trupa Trident. Erau 3 fete care la vremea aceea au găsit un artificiu de imagine inedit. Nu excelau la capitolul voce, dar imaginea extrem de sexy reprezenta un atuu. Mai ales că își expuneau posterioarele în blugi decupați deasupra feselor.

Anii au trecut, iar fiecare dintre cele trei soliste și-au urmat propriul drum în viață. Weekend-ul acesta, spre exemplu, a fost unul extrem de important pentru Roxana Blagu. Aceasta bifat nunta și botezul fiului ei în aceeași zi.

În contextul pandemiei, a fost o petrecere restrânsă, cu familia și prietenii apropiați. Roxana și Andrei Badiu s-au căsătorit spre surprinderea invitaților. Aceștia știau că au fost invitați la botezul micuțului Sasha, nu și la nuntă. Printre invitați s-au numărat și Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea.

„ Cununia religioasă a fost o surpriză pentru invitații noștri. Din cauza restricțiilor și a situației actuale, a trebuit joi să anunț aproximativ 40 de persoane dragi să nu mai vină”, a povestit mireasa conform Click.ro.

Loredana este o altă solistă a trupei Trident. S-a iubit cu un multimilionar britanic, Oliver Morley, alături de care are și o fetiță. S-au despărțit, dar eaîși continuă viața la Londra.

Cea de-a treia solistă din trupa Trident era Andreia, cea mai timidă și mai retrasă dintre blonde. Ea este în prezent soția unui om de afaceri israelian foarte înstărit și este la rândul ei mămică.

Mai țineți minte trupa Trident? Ce fac cele trei soliste acum!

Scrie un comentariu