Stiri externe

Mai revine Ellen DeGeneres pe ecran după scandalul cu angajații? Iată ce se întâmplă!

Scris de Ana Kozma

Scandal de proporții în echipa unuia dintre cele mai urmărite talk show-uri din America, cel prezentat de Ellen DeGeneres. Ce se va întâmpla cu îndrăgita emisiune?

Mai revine Ellen DeGeneres pe ecran după scandalul cu angajații? Iată ce se întâmplă!

Trei producători de top au fost concediați din echipa The Ellen DeGeneres Show. Este vorba despre producătorii executivi Ed Galvin, Kevin Leman și Jonathan Norman.

Este o decizie luată după ce WarnerMedia a hotărât să investigheze în amănunt acuzațiile de hărțuire sexuală, rasism și hărțuire psihică ce planează asupra îndrăgitului talk show.

Ellen DeGeneres a fost cea care a anunțat întreaga echipă de concedierea celor 3 producători, în cadrul unei videoconferințe. Asta în condițiile în care ea însăși a fost acuzată de-a lungul anilor că ar crea un mediu de lucru toxic.

Ellen a recunoscut ca nu a fost niciodată perfectă. De asemenea, că liderii show-ului s-au concentrat mereu pe audiențe, motiv pentru care nu au fost prea atenți la doleanțele oamenilor din echipă.

Debutul celui de-al 18-lea sezon al show-ului a fost amânat cu o săptămână. Este acum programat pentru 14 septembrie. Deși au existat în ultima vreme zvonuri conform cărora Ellen nu va mai fi la cârma show-ului, se pare că ele nu se vor adeveri.

Ellen DeGeneres si-a serbat ziua de nastere. Iata ce mari vedete au venit la party!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ellen DeGeneres (@theellenshow) pe

Scrie un comentariu