Uncategorized

Magda Vasiliu (Prima Tv) s-a logodit de Craciun! Iata cine e alesul!

Scris de Administrator

A divortat pentru a doua oara in urma cu cateva luni, dar soarele a revenit pe strada Magdei Vasiliu (Prima Tv). De Craciun, vedeta a primit inelul de logodna de la noul ei iubit, Cosmin Stoian.

magda-vasiliu-logodnic

Magda Vasiliu, prezentatoarea stirilor de la Prima Tv, a punctat al doilea divort din viata ei, in urma cu doar doua luni. Atunci, vedeta a pus capat mariajului sau cu Andrei Vintilescu. Se pare ca relatia lor nu mai functiona deja de mai multa vreme, dar, intre timp, Magda a cunoscut un alt barbat de care s-a indragostit nebuneste.

Numele lui este Cosmin Stoian si s-au cunoscut pe Facebook. Tot pe reteaua de socializare si-a anuntat Magda Vasiliu, de Craciun, si logodna cu noul iubit. Vedeta Prima Tv a postat o fotografie cu inelul de logodna pe care l-a primit, dar si cu barbatul iubit.

magda-vasiliu-logodnic1

„In momentul in care am realizat ca eu si fostul sot oricum nu mai avem nicio sansa, si asta se intampla undeva prin primavara, nu m-am dus sa caut o alta relatie. Ne-am separat, fiecare cu treburile lui, eram OK, eram linistita, imi cresteam copilul, daca era sa apara, la un moment dat, cineva, foarte bine… Desi, in momentul ala, ca orice femeie dupa o despartire, ziceam ca nu mai vreau sa aud de relatii. Si s-a intamplat sa apara Cosmin, dar a fost un lucru neprogramat, ne aveam in lista de prieteni de pe Facebook. Am inceput sa discutam, dar fara sa ne gandim prea departe”, declarat Magda Vasiliu, conform ziarului Libertatea.

Scrie un comentariu