Stiri externe Video

Madonna, premiata de comunitatea gay!

Scris de Ana Kozma

Madonna a urcat pe scena GLAAD Media Awards 2019 si a oferit un discurs emotionant imediat dupa ce a primit trofeul Advocate for Change Award (Avocat pentru Schimbare).

Madonna, premiata de comunitatea gay!

De foarte multa vreme, Madonna sustine in mod public drepturile comunitatii LGBTQ, iar in cadrul GLAAD Media Awards 2019 a primit trofeul Advocate for Change Award.

La evenimentul desfasurat sambata seara la Hilton Midtown din New York, Madonna a aratat absolut incredibil intr-un sacou de inspiratie militara.

Madonna a urcat pe scena sa isi accepte premiul si a oferit publicului un discurs cat se poate de emotionant.

„De ce am luptat intotdeauna pentru schimbare? Este o intrebare foarte grea. Este ca si cum ai incerca sa explici importanta cititului sau nevoia de iubire. Inca din copilarie, m-am simtit intotdeauna ca o intrusa. Nu-mi gaseam locul. Iar asta nu pentru ca nu ma epilam la subrat. Pur si simplu nu imi gaseam locul.

Primul barbat gay pe care l-am cunoscut a fost Cristopher Flynn. Era profesorul meu de balet in liceu si a fost primul om care a crezut in mine. Ma facea sa ma simt speciala ca dansatoare, ca artist, ca om. Stiu ca suna superficial, dar a fost primul barbat care mi-a spus ca sunt frumoasa ”, a spus Madonna pe scena GLAAD Media Awards 2019.

Diva a mai povestit cum Cristopher a fost cel care a incurajat-o sa se mute la New York si sa-si urmeze visul de a devein artist. De asemenea, a dus-o pentru prima oara intr-un club gay, iar acolo nu s-a mai simtit ca o intrusa.

“Am vazut atunci pentru prima oara barbati sarutand alti barbati, fete imbracate precum baietii, baieti purtand outfituri indraznete. Toti dansau nebuneste, aveau o libertate si o bucurie cum eu nu mai vazusem vreodata. In sfarsit, am simtit ca nu sunt singura. Ca e ok sa fii diferit. M-am simtit acasa”, a mai povestit Madonna.

Madonna, show cu holograme de 5 milioane de dolari la Billboard Music Awards!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Madame ❌ Getting ready for the. Glaad awards…….. 🏳️‍🌈

O postare distribuită de Madonna (@madonna) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Madame ❌ Celebrating her Glaad award 🏳️‍🌈

O postare distribuită de Madonna (@madonna) pe

Scrie un comentariu