Stiri externe

Madonna, pe scena Eurovision 2019? Iata cum este posibil!

Scris de Ana Kozma

Sylvan Adams, miliardarul care a adus in Israel celebra cursa de biciclete Giro D’Italia, va plati onorariul Madonnei pentru ca celebra artista sa urce pe scena Eurovision 2019, cel mai asteptat eveniment muzical european care va avea loc in luna mai la Tel Aviv.

Madonna, pe scena Eurovision 2019?

Madonna este pe cale sa semneze un contract ce o va duce direct pe scena Eurovision! Multi-miliardarul Sylvan Adams a acceptat sa plateasca o suma deloc de neglijat pentru ca Madonna sa sustina un show pe scena Eurovision 2019, eveniment ce va avea loc la Tel Aviv in luna mai. Acesta, impreuna cu partenerul sau de afaceri, Danny Ben Naim, au fost contactati in urma cu cateva luni de catre reprezentantii Bluestone Group si Israel Public Broadcasting Corporation (IPBC), dar acestia au spus ca se vor implica financiar doar cand vor primi o propunere concreta in acest sens.

Sylvan Adams, miliardarul care vrea sa o aduca pe Madonna la Eurovision

Dupa indelungi discutii, Sylvan Adams a acceptat sa plateasca orice suma pentru ca insasi Madonna sa urce pe scena Eurovision. Si se pare ca va trebui sa bage mana destul de adanc in buzunar, intrucat se zvoneste ca onorariul artistei se va ridica undeva in jurul sumei de 1 milion de dolari.

Conform unor surse, negocierile se apropie cu pasi repezi de final, iar Madonna urmeaza sa semneze un contract chiar zilele acestea.

„Adams este de parere ca participarea unui artist de talia Madonnei la editia de anul acesta a Eurovision va aduce o expunere extraordinara concursului in sine, precum si Israelului”, spun surse din apropierea miliardarului.

Eurovision Romania: ce piese s-au calificat din prima semifinala

Scrie un comentariu