Stiri externe

Madonna, pe bicicleta in Barcelona. A sarit randurile sa intre la Sagrada Familia

Scris de Alexandru Manea

Madonna a facut o aparitie surprinzatoare in Barcelona. Dupa ce s-a plimbat cu bicicleta pe strazile orasului, Regina Pop nu a mai stat la coada si a sarit randurile pentru a intra in catedrala Sagrada Familia. A fost insa oprita la intrare de un paznic.

madonna-sagrada-familia-8

Madonna, pe bicicleta in Barcelona

Cu ocazia concertului sustinut in Barcelona, Madonna a proftat de timpul liber pentru a vizita orasul intr-un mod cat se poate de neasteptat. Nu a inchiriat nicio limuzina, ci a iesit la plimbare pe bicicleta, insotita doar de cativa colegi din echipa si de o garda de corp.

madonna-sagrada-familia-10 madonna-sagrada-familia-7

Ajunsa astfel la Sagrada Familia, Regina Pop a dorit sa intre in catedrala, insa nu a avut rabdare sa stea la coada, alaturi de ceilalti turisti, si a sarit randurile, strecurandu-se pe sub cordoanele de ordine. Artista a fost oprita de un paznic, tanarul nerecunoscand-o si invitand-o sa stea la coada ca toata lumea.

madonna-sagrada-familia-3 madonna-sagrada-familia-2

Odata ajunsa in superba catedrala, Madonna a admirat constructia lui Gaudi si toate detaliile, stand pe scaunele destinate turistilor si facand fotografii cu telefonul mobil.

madonna-sagrada-familia-5 madonna-sagrada-familia-4

Scrie un comentariu