Stiri externe

Madonna socheaza! Cu par la subrat!

Scris de Alexandru Manea

Madonna a lasat la vedere, intr-o fotografie recenta, faptul ca nu s-a epilat la subrat. Ipostaza, facuta cu un telefon mobil, a facut inconjurul lumii.

madonna-par-subrat

Madonna a dorit sa socheze, din nou, si a reusit. De aceasta data nu printr-un show excentric, ci printr-un dealiu care i-a „scapat” intr-o fotografie tip selfie postata pe contul ei de Instagram.

Mai exact, artista a prezentat lumii intregi faptul ca nu s-a epilat de ceva vreme la subrat. Detaliul, considerat de multi scarbos, a fost aspru criticat de cei care au lasat comentarii in dreptul articolelor publicate de presa mondena pe baza acestui subiect.

Nu este pentru prima data cand un star feminin de peste ocean isi face aparitia in public afisand podoaba capilara la subrat.

La fel au procedat Julia Roberts sau Sophia Loren in urma cu multi ani, pe covorul rosu al unor ceremonii importante. La fel, Emer O’Toole si-a expus „accesoriul” intr-o emisiune TV, precum si Fergie si Hilary Swank la evenimentele la care au participat si pentru care au ales sa poarte… rochii elegante.

julia-roberts-par-subrat

emer-o-toole-par-subrat

sophia-loren-par-subrat

hillary-swamk-par-subrat

fergie-par-subrat

 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu