Stiri externe

El este noul iubit al Madonnei! Este mai tanar cu 30 de ani decat diva pop!

Scris de Christian Stan

Este cunoscut apetitul Madonnei pentru barbatii mai tineri decat ea, iar noul iubit nu face exceptie si este mai tanar cu 30 de ani. Madonna (56 ani) se iubeste acum cu dansatorul Timor Steffens (26 ani), dupa ce vreme de doi ani a avut o relatie cu Brahim Zaibat (25 ani), iar anterior cu Jesus Luz (care avea 22 de ani in momentul in care incepuse relatia cu Madonna).

madonna-noul-iubit

Dupa ce in luna decembrie s-a despartit de Brahim Zaibat (25 ani) dupa o relatie de trei ani, Madonna are acum un nou iubit. Timor Steffens (26 ani) este un actor de origine germana, este cu aproape 30 de ani mai tanar decat Madonna (55), iar artista l-a scos pentru prima data in lume weekendul trecut la New York. Cei doi au fost fotografiati in timp ce mergeau la o piesa de teatru de pe Broadway.

madonna2

Relatia Madonnei cu Timor a inceput la doar o luna dupa despartirea de Brahim Zaibat, insa pana acum s-a derulat departe de ochii presei. O fotografie a celor doi, din noaptea de Revelion, a dat nastere la momentul respectiv la numeroase speculatii.

Este de remarcat insa faptul ca Timor este mai in varsta decat precedentii iubiti ai Madonnei. Brahim avea 25 de ani in momentul despartirii de artista, in vreme ce DJ-ul brazilian, Jesus Luz, avea doar 22 de ani pe vremea cand incepuse relatia lui cu Madonna.

Scrie un comentariu