News

Madonna scandalizeaza lumea islamica! A dedicat o partida de striptease unei fetite din Pakistan, impuscata de talibani!

Scris de Christian Stan

Madonna a luat-o razna, iar ultimul ei gest a scandalizat intreaga lume musulmana. In timpul concertului sustinut la Los Angeles, Madonna a dedicat o partida de striptease tinerei de doar 14 ani, Malala Yousafzai, care a fost impuscata marti de talibani in Pakistan. Tanara Malala era o activista pentru pace si educatie prin intermediul blogului ei, iar acum se lupta pentru viata intr-un spital din Peshawar, Pakistan.

Madonna si-a ridicat in cap intreaga lume musulmana prin gestul ei total necugetat, acela de a dedica o partida de striptease in cinstea tinerei Malala Yousafzai, care a fost impuscata marti in orasul Peshawar din Pakistan.

Malala are doar 14 ani si a castigat un premiu pentru pace prin intermediul blogului ei, prin care militeaza pentru importanta educatiei in Pakistan. Malala a postat pe blog cateva critici dure la adresa talibanilor, iar marti asasini talibani au oprit autobuzul in care Malala calatorea, la intoarcerea de la scoala, si au impuscat-o in cap.

Starea de sanatate a fetitiei este inca critica, insa medicii sunt optimisti in sansele ei de recuperare completa. Urmatoarele 48 de ore sunt insa critice.

Madonna, care in timpul turneului ei mondial a abordat multe subiecte politice fierbinti, i-a dedicat in timpul concertului ei de miercuri seara, de la Los Angeles, un numar de striptease tinerei Malala.

„Fetita de 14 ani din Pakistan a fost impuscata de talibani pentru ca scria un blog despre cat de importanta era educatia pentru ea. Talibanii au oprit autobuzul si au impuscat-o? Intelegeti cat de absurda este aceasta situatie?”, a spus Madonna.

Artista s-a intors apoi cu spatele spre public, iar pe spate avea scris Malala, iar apoi a inceput sa se dezbrace in semn de protest, pe acordurile piesei „Human Nature”. Madonna si-a dat hainele jos si s-a atins provocator in zonele intime, iar tot acest gest a fost menit ca un semn de protest la adresa talibanilor.

Comunitatea islamica este revoltata la adresa Madonnei, iar nimeni nu a inteles exact gestul ei. Cert este ca Madonna a gafat inca odata!

Scrie un comentariu