News Video

Madonna si-a inceput turneul mondial la Tel Aviv si a militat pentru pacea mondiala!

Scris de Christian Stan

Madonna si-a inceput, aseara, turneul cu numarul noua din cariera cu un show de exceptie la Tel Aviv, asta inainte ca diva pop sa ajunga la Dubai, apoi in Europa, America si in cele din urma in Australia,continent unde nu a mai concertat de peste 20 de ani. Madonna a tinut sa inceapa turneul mondial in Israel pentru ca a avut de transmis un mesaj puternic; aceasta a militat pentru pacea mondiala.

„Daca poate sa fie pace in Orientul Mijlociu, atunci va putea sa existe pace in intreaga lume”, a spus Madonna la debutul turneului ei mondial, aseara, la Tel Aviv, in fata a 35.000 de persoane.

„Am ales sa imi incep turneul mondial aici dintr-un motiv foarte important. Nu puteti fi fanii mei daca nu vreti si voi pace in lume; cu totii sangeram in aceeasi culoare… Daca ne putem depasi orgoliile si putem sa-i tratam pe cei din jurul nostru cu pace si respect, atunci suntem pe drumul cel bun catre pace”, a spus Madonna.

Madonna a donat 580 de bilete la acest concert catre membrii misiunilor de pace din taberele israeliene si palestiniene, insa nu toti au privit cu ochi buni acest lucru.

„MDNA” este primul turneu mondial al Madonnei dupa „Steeky and Sweet Tour” din anul 2008, atunci cand artista a ajuns sa concerteze si in Romania. Totodata, acesta este turneul mondial cu numarul noua din cariera ei.

Dupa concertele din Israel, Madonna va canta la Abu Dhabi inainte de a ajunge in Europa, America si Australia. In acest din urma continent diva pop va concerta la inceputul lui 2013 si va puncta, astfel, primele ei concerte acolo dupa mai bine de 20 de ani.

In timpul concertului, Madonna isi schimba costumele de opt ori, iar dansatorii de 15 ori. Costumele sunt realizate de Jean Paul Gaultier, Dolce&Gabbana, Fausto Puglisi, Alexander Wang si Jeremy Scott.

Scrie un comentariu