Stiri externe

Madonna canta la Eurovision? Iata cati bani se spune ca ar primi!

Scris de Alexandru Manea

Madonna canta in finala concursului Eurovision de la Tel Aviv. Astfel se zvoneste de cateva zile. In calitate de invitat special, artista ar interpreta pe scena doua piese. Iata pentru ce suma de bani ar fi acceptat aceasta propunere!

Madonna canta la Eurovision? Iata cati bani se spune ca ar primi!

Pentru a doua oara in istoria Eurovision, un artist international de prima liga sustine un recital special in finala competitiei (Justin Timberlake a cantat in finala de la Stockholm, din 2016).

Conform zvonurilor, Madonna a acceptat sa urce pe scena evenimentului de la Tel Aviv, din 18 mai, si sa interpreteze doua piese, una din trecut si una noua. Audienta competitiei este spectaculoasa, asteptandu-se ca peste 180 de milioane de persoane sa urmareasca live transmisia din toate colturile lumii. Astfel, cele doua piese noi ar ajunge la urechile unui public numeros.

In ciuda faptului ca vestea a facut inconjurul lumii, reprezentantii EBU nu au confirmat aceasta informatie, spunand ca anuntul oficial trebuie sa vina din partea lor, prin intermediul canalelor lor de comunicare.

Pana acum informatia a fost raspandita pe Facebook de Live Nation Israel si Bluestone Entertainment, ultima fiind detinuta de managerul artistei.

Se spune ca, pentru acest recital de doar 10 minute, Madonna ar urma sa primeasca 1 milion de dolari, bani platiti de miliardarul canadian Sylvan Adams. “Sunt enrtuziasmat si mandru sa o pot aduce pe Madonna in Israel. Sunt convins ca show-ul sau va contribui masiv la succesul evenimentului si va consolida imaginea pozitiva a Israelului in lume”, a declarant el pentru Jerusalem Post.

Did not mean to work a 17 hour day………….. #wtf

A post shared by Madonna (@madonna) on

Madonna a implinit 60 de ani! De ce ramane Regina Muzicii Pop!

Scrie un comentariu