ADPM Coffee Break Stiri externe

Madonna a implinit 60 de ani! De ce ramane Regina Muzicii Pop!

Scris de Alexandru Manea

Madonna a implinit azi, 16 august 2018, 60 de ani. Artista are la activ aproape 4 decenii dedicate muzicii, o cariera fulminanta care a transformat-o in Regina Muzicii Pop.

Madonna a implinit 60 de ani! De ce ramane Regina Muzicii Pop!

Madonna a implinit 60 de ani. 60 de ani dintre care 35 dedicati muzicii si unei cariere de neegalat in industria muzicala.

Nascuta in Bay City, Michigan, intr-o familie de imigranti a unui italian si a unei canadience, a cunoscut succesul in 1983 cu un prim album, ce ii poarta numele, ce a generat trei hituri si a plasat-o pe artista in prima linie a vedetelor feminine adorate de public.

 

 

 

 

 

Mesajele curajoase transmise prin intermediul pieselor sale si al aparitiilor publice, vestimentatiile provocatoare, dar foarte feminine in acelasi timp, si abilitatea constanta de a se reinventa si de a reveni permanent fresh si surprinzatoare i-au asigurat o cariera longeviva, presarata cu proiecte de succes, ce i-au adus titlul neoficial de Regina a Muzicii Pop.

Madonna isi serbeaza ziua de nastere acum printr-o petrecere in Marrakech, alaturi de familie, petrecere ce dureaza deja de doua zile.

Implinirea acestei varste rotunde reprezinta o ocazie ideala de a privi in urma si de a urmari traseul vietii si carierei sale, o viata ca un roman presarat cu succes, dezamagiri, controverse, scandaluri si o sustinere neconditionata din partea comunitatii sale puternice de fani.

Madonna, complet dezbracata, la inceputul carierei

BerberQueen 🔥🇲🇦♥ #Marakesh #birthday #magic #almost 🎂

A post shared by Madonna (@madonna) on

Scrie un comentariu