News

De ce s-a sinucis Madalina Manole? Iata analiza biletului de adio!

Scris de Alexandru Manea

La doi ani de la moartea Madalinei Manole, biletul de adio lasat de artista a fost atent analizat de specialisti. Acestia au ajuns la concluzia ca solista si-a pus capat zilelor din pricina depresiei cauzate de faptul ca nu mai avea succes muzical si ca nu mai era atat de iubita de public precum in anii ’90.

Decesul Madalinei Manole a fost un mister in ultimii doi ani. Multi l-au acuzat pe sotul ei, Petru Mircea, ca i-ar fi tulburat mintile solistei.

Altii nu au stiut ce sa mai creada, neintelegand de ce artista si-a pus capat zilelor in conditiile in care devenise, in sfarsit, mama, si avea un baietel de toata frumusetea.

Iata ca acum, la doi ani de la moartea ei, specialistii au incheiat analiza biletului de adio pe care aceasta l-a lasat inainte sa inghita substanta toxica Furadan.

Conform analizei grafologilor, Madalina intrase intr-o stare de depresie si nesiguranta, neacceptand ideea ca nu mai avea succes la fel de mare precum in anii ’90.

Specialistii a tradus scrisul si mesajul artistei in “teama, angoasa, lipsa de armonie, chiar si in familie, dezechilibrul, indoiala, indecizia in ce sa aleaga”.

Madalina scrie in biletul de adio despre fiul ei, despre cei apropiati la care tine, pentru ca apoi, brusc, sa se critice pe sine, caracterizandu-se drept  “o neputincioasa, o nevrednica, o complexata, am un milion de defecte”.

Finalul o arunca din nou intr-o stare deconfuzie generala, de instabilitate. “Cum sa inchei randurile astea??? Cum??? Sunt de neiertat, ma gandesc la voi toti, dar si la ce sa fac sa nu mai fiu!”.

Grafologii considera ca Madalina traversa o depresie crunta, acest fapt reiesind din linia descendenta a scrisului ei.

Motivul ar fi, se pare, incapacitatea ei de a accepta ideea ca nu mai are un succes la fel de mare in cariera muzicala precum cel din trecut.

Mai ales ca noul ei album de atunci nu era difuzat de radiouri, iar concertele nu curgeau lant precum altadata.

“Pentru subiect nu exista decat doua pozitii in viata. Ori ramane acea valoare artistica la nivelul asteptarilor si la nivelul la care s-a obisnuit, (…) ori nu”, se arata in raportul anexat la dosar, citat de Libertatea.

Iata biletul de adio al Madalinei Manole, in varianta integrala:

„Mi-a daruit Dumnezeu – cel mai frumos si curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare si minunat dar, copilasul nostru, – cei mai buni si sacrificati parinti din lume, – frate drag, nepoti dragi, rude, prieteni, atata lume cu suflet curat in jurul meu! Nu le merit, nu stiu ce sa fac cu ele, cum sa am grija de ele, cum sa le fiu de folos!!! Sunt o neputincioasa, o nevrednica, o complexata, am un milion de defecte si astea ma fac sa gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata mea! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea doar eu voi toti ma iubiti si mi-ati aratat lucrul acesta mereu, tot timpul! Si totusi eu gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata! Asa gandesc eu, asa trebuie!!! Cum sa inchei randurile astea??? Cum??? Sunt de neiertat, ma gandesc la voi toti dar si la ce sa fac sa nu mai fiu! Pui mic sa ramana o perioada la Botosani, cu mama si tata! Poate ma va ierta, mai tarziu! Cand va fi mare. Puicu meu – ai grija de tot, atat cat poti! Nu uita de banii de la BRD!!! In cont euro!!! Si ai mei scumpi sa ma ierte, atat pot sa gandesc, am ajuns aici numai din vina mea! Si sa-l iubeasca mult pe Puiu, ramane sufletul meu ptr. Tot ce a facut pentru mine, ptr. Sufletul lui! Nu ma judecati, nu va judecati dragii mei parinti si frate, mergeti inainte de dragul copilului nostru si de dragul lui Mihaita va implor !!! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau sa ramana bani ptr. Pui pic (scoli) si … pentru Mihaita, Marian, Mihaela”.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu