Cinenews Stiri Interne

Mădălina Ghenea va juca în cel mai scump film românesc

Scris de Ana Kozma

După ce s-a aflat că va juca în noul film House of Gucci, alături de Lady Gaga și Al Pacino, Mădălina Ghenea vine cu o altă surpriză. Se pare că actrița va juca în cel mai scump film românesc. Iată despre ce este vorba!

Mădălina Ghenea va juca în cel mai scump film românesc

Mădălina Ghenea va face parte din distribuția celui mai scump film românesc. Este vorba despre Fantomele în regina lui Bobby Păunescu. Filmul are un buget colosal de 14 milioane de euro.

Actrița a dat această veste pe contul ei de Instagram, fără să dea însă prea multe detalii despre proiect. „Atât de încântată că pot face parte din acest nou proiect”, a scris Mădălina Ghenea pe rețeaua de socializare. A făcut totodată trimitere la o postare făcută de regizorul Bobby Păunescu.

Filmul Fantomele spune o poveste reală. Acțiunea este amplasată la finele anilor 70, în perioada Războiului Rece. Termenul „fantomele” descrie spionii care rup toate legăturile cu ceea ce însemna viața lor înainte de a pleca în misiune.

Producția va aduna la un loc nume importante atât din România, cât și din străinătate. El se va filma în România, Italia și Statele Unite.

Mădălina Ghenea este Sophia Loren în filmul House of Gucci

Scrie un comentariu