Stiri Interne

Mădălina Ghenea, transformată în Sophia Loren. Cu ce ocazie a pozat așa!

Scris de Ana Kozma

Despre Mădălina Ghenea s-a spus tot timpul că este „noua Sophia Loren”. Chiar și în filmul House of Gucci, lansat anul trecut, românca a jucat rolul legendarei actrițe. Iată că acum Mădălina Ghenea s-a transformat din nou în Sophia Loren. Cu ce ocazie a pozat așa?

Mădălina Ghenea, transformată în Sophia Loren. Cu ce ocazie a pozat așa!

Mădălina Ghenea are o frumusețe atemporală și o feminitate aparte. De când și-a început cariera la nivel internațional, a fost adesea comparată cu Sophia Loren. Chiar și în filmul House of Gucci, frumoasa româncă a fost aleasă să joace rolul legendarei actrițe.

Recent, Mădălina Ghenea a pozat din nou în ipostaze ce ne amintesc de actriță. Imaginile au fost postate chiar de Mădălina pe rețelele de socializare.

Fotografiile au fost făcute cu ocazia raliului La Dolce Vita 60. Eveniment din juriul căruia Mădălina a făcut parte.

Raliul a reunit mai multe mașini vintage la Roma. Modele precum Alfa Romeo Giulietta, Ferrari 275 GTB sau Fiat 124 Spider. Toate au pornit apoi către Umbria, străbătând peisajele mirifice din Italia.

Pentru a intra în spiritul evenimentului, Mădălina Ghenea a adoptat la rândul ei un look vintage. Un look inspirat din anii 60 care te duce instant cu gândul la Sophia Loren.

Mădălina Ghenea este Sophia Loren în filmul House of Gucci

Scrie un comentariu