News

Madalina Ghenea, alaturi Tarantino si Gerard Butler la Festivalul de Film „Los Angeles Italia”!

Scris de Christian Stan

Madalina Ghenea si-a facut debutul la Hollywood in calitate de gazda a Festivalului de Film „Los Angeles Italia”, care se desfasoara la Mann Chinese Theatre din Hollywood intre 17 si 23 februarie. Actrita de origine romana a avut ocazia de a se intalni cu celebrul regizor Quentin Tarantino, care a fost premiat in cadrul festivalului pentru „Django Unchained”.

madalina-tarantino

Madalina Ghenea se afla in centrul atentiei la Hollywood, acolo unde face furori in calitate de gazda a Festivalului de Film „Los Angeles Italia”, eveniment care isi propune sa promoveze in Cetatea Filmului arta, cultura si cinematografia italiana. ADPM a relatat, in exclusivitate, faptul ca Madalina va fi gazda acestui Festival.

madalina-quetin-cristoph-waltz-elisabeta-canalis-franco-nero

Printre invitatii de marca ai Festivalului care se incheie maine seara se numara celebrii actori Al Pacino si Robert DeNiro, iar serile trecute Madalina a avut ocazia de a-I premia pe Quentin Tarantino si Christoph Waltz pentru pelicula „Django Unchained”.

„TARANTINO – am crescut cu filmele lui, m-au inspirat in atat de multe moduri. Dupa ce am vazut Kill Bill, ieseam afara si faceam legea in cartier. Il iubesc pe acest tip”, a scris Madalina pe Facebook.

madalina-gerard

Chiar daca nu a fost prezent in serile festivalului, Gerard Butler si-a facut timp pentru a-si sustine iubita in aceasta ipostaza noua din cariera ei si s-a aratat foarte mandru de ea.

Scrie un comentariu