Stiri Interne

Madalina Ghenea sustine ca a fost inselata de Matei Stratan?

Scris de Alexandru Manea

Madalina Ghenea pune paie pe foc si lasa sa se inteleaga ca ar fi fost inselata de Matei Stratan, tatal fetitei sale. Iata de unde a pornit totul.

Madalina Ghenea sustine ca a fost inselata de Matei Stratan?

Despre Madalina Ghenea si Matei Stratan se stie ca, de cateva luni, nu mai au o relatie armonioasa, desi au devenit pentru prima data parinti, iar acest lucru ar fi trebuit sa le consolideze relatia. In vara Madalina si-a luat fetita si a plecat in Italia, unde a stat cateva saptamani bune.

S-a vehiculat atunci informatia ca s-ar fi despartit de partenerul ei. Matei a incercat atunci sa infirme zvonurile. Si-au facut aparitia la cateva evenimente externe impreuna, parca pentru a dovedi public ca nu s-au despartit.

Totusi, la cateva luni de la aparitia zvonurilor, Madalina arunca acum din nou bomba, postand pe Instagram o fotografie cu un text pe care multi l-ar considera ca mesaj adresat lui Matei Stratan. „Nu doar ca m-ai inselat, tu ne-ai tradat. Nu doar mi-ai frant inima, ci ai stricat viitorul nostru!”.

Este posibil sa fie un mesaj care defineste situatia din viata lor reala, Madalina facand public motivul apelor tulburi din relatie.

Vedeta a sters intre timp mesajul de pe Instagram.

👻👁

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

#lasemplicità #viamo @robertofarruggia_1 @simonaghezzi1 #robertoghenea #simonaghenea #lamiacasaamilano

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu