Stiri Interne Video

Madalina Ghenea se pregateste de urmatorul rol! Ce face pentru a intra in pielea personajului! VIDEO

Scris de Administrator

Madalina Ghenea se pregateste intens de urmatorul ei rol si face tot posibilul pentru a intra cat mai bine in pielea personajului. Actrita le-a aratat amicilor virtuali, prin intermediul unui filmulet, cum arata orele de pregatire!

madalina-ghenea

Madalina Ghenea a fost acuzata de multi ca a reusit sa dea lovitura in industria cinematografica doar gratie frumusetii sale! Totusi, actrita vrea sa demonstreze ca este foarte serioasa atunci cand vine vorba despre meseria ei si se pregateste intens atunci cand vine vorba despre pregatirea unui nou rol.

Tocmai de aceea, Madalina Ghenea a postat, in urma cu putina vreme, pe Instagram, un filmulet prin care le arata amicilor sai virtuali ce face pentru a putea intra cat mai bine in pielea unui personaj. Imaginile o infatiseaza pe actrita la ora de coregrafie, asta deoarece vrea sa inteleaga mai bine o noua cultura cu ajutorul traditiilor sale in materie de dans.

„Cat de departe as merge pentru a intra in pielea unui personaj? Foarte, foarte departe!”, a scris Madalina Ghenea in dreptul filmuletului.

Scrie un comentariu