News

Madalina Ghenea s-a despartit iar de Butler si s-a logodit cu fostul iubit?

Scris de Alexandru Manea

Madalina Ghenea si Gerard Butler s-au despartit, se pare, din nou, iar romanca s-ar fi logodit cu fotbalistul Marco Borriello, cel cu care a avut o relatie inainte sa il cunoasca pe Butler.

madalina-ghenea-gerard-butler-marco

Din nou ape tulburi in viata amoroasa a Madalinei Ghenea. Conform presei italiene, romanca s-ar fi despartit din nou de Gerard Butler si, mai mult, s-ar intors la fostul ei iubit, fotbalistul Marco Borriello, cu care s-ar fi logodit. Cei doi au fost surprinsi in Ibiza, sursele sustinand ca i-au vazut sarutandu-se.

Presa italiana scrie ca Madalina Ghenea si Gerard Butler s-ar fi despartit de curand, iar frumoasa romanca si-ar fi gasit deja consolarea in bratele fotbalistului Marco Borriello.

Mai mult, ziarele din Peninsula sustin ca Madalina si noul iubit au planuri serioase si s-au logodit deja. Marco Borriello este cel cu care Madalina s-a fotografiat imbratisati intr-un club din Italia imediat dupa prima despartire de Gerard Butler.

madalina-ghenea-yoga

Madalina si Gerard Butler s-au afisat ultima oara impreuna in timpul vacantei pe care au petrecut-o in Romania. In luna august, Madalina si-a serbat ziua de nastere doar alaturi de cativa prieteni in Thailanda, iar apoi a ajuns in Romania, la nunta fratelui ei tot singura.

madalina-ghenea-yoga-nunta

Daca pe plan amoros, apele sunt inca tulburi pentru Madalina, pe plan profesional lucrurile merg nesperat de bine. Noul film in care romanca joaca alaturi de Jude Law, tocmai a fost lansat.

madalina-ghenea-toronto-4

 

Pelicula „Dom Hemingway” ii are in rolurile principale pe Jude Law, Richard E. Grant, dar si pe frumoasa romanca Madalina Ghenea. Actiunea filmului esta plasata undeva in secolul 19, atunci cand un barbat de culoare care a fost rapit si dus in sclavie, pe o plantatie din Louisiana.

Scrie un comentariu