Stiri Interne

Madalina Ghenea s-a despartit de dealer-ul de arta elvetian. Cine este acum noul ei iubit?

Scris de Ana Kozma

Madalina Ghenea nu pierde deloc timpul atunci cand vine vorba despre viata sa amoroasa. Se pare ca frumoasa romanca s-a despartit de dealer-ul de arta elvetian Vito Schnabel, insa cine este noul ei iubit?

Madalina Ghenea s-a despartit de dealer-ul de arta elvetian. Cine este acum noul ei iubit?

Madalina Ghenea este celebra la nivel international nu doar gratie frumusetii sale rapitoare si a realizarilor din industria cinematografica, dar si prin prisma relatiilor amoroase pe care le-a avut cu barbati celebri de la Hollywood. Printre acestia se numara Gerard Butler, Michael Fassbender sau Philipp Plein.

In ultimele luni, s-a vorbit despre relatia pe care frumoasa Madalina Ghenea o avea cu Vito Schnabel, dealer de arta de origine elvetiana si unul dintre fostii amorezi ai lui Paris Hilton. Iata insa ca fericirea lor nu a durat prea mult, iar cei doi s-ar fi despartit recent pe motiv ca Schanbel nu ii mai acorda romancei noastre atentia de care aceasta avea nevoie.

Madalina nu duce lipsa de pretendenti asa ca, rapid dupa despartire, ar fi intens curtata de alt bogatas. Conform wowbiz.ro, ar fi vorba despre fiul unuia dintre cei mai avuti oameni din lume, cu o avere estimata la aproximativ 20 de milioane de euro.

Este vorba despre italianul Leonardo Maria Del Vecchio, al carui tata are o afacere extrem de profitabila in productia si comertul de ochelari.

Madalina Ghenea a iesit din nou in lume. Iat-o la Milan Fashion Week!

Madalina Ghenea si barbatul cu 7 ani mai tanar decat ea ar fi insa abia la inceputul relatiei, motiv pentru care nu simt inca nevoia de a se afisa impreuna in public deocamdata.

Cum a impresionat Madalina Ghenea pe covorul rosu de la Venetia

 

 

Scrie un comentariu