Stiri Interne

Mădălina Ghenea, probleme de sănătate grave? Se retrage de pe Instagram

Scris de Ana Kozma

Mădălina Ghenea pare că traversează o perioadă mai dificilă din viața ei la începutul lui 2022. Are actrița probleme grave de sănătate? A anunțat că se retrage de pe Instagram pentru o perioadă, îngrijorându-și astfel fanii.

Mădălina Ghenea, probleme de sănătate grave? Se retrage de pe Instagram

Începutul lui 2022 pare că nu a venit cu vești prea bune pentru Mădălina Ghenea. Zilele trecute, actrița a publicat pe InstaStory o fotografie și un mesaj îngrijorător. În imagine se vede un computer tomograf (CT), semn că vedeta are probleme de sănătate ce necesită investigații amănunțite.

Mai mult decât Mădălina Ghenea, a anunțat că se retrage de pe Instagram.

„Dragii mei, nu mă simt prea bine. Voi lua o pauză de la social media. Sper să mă refac repede şi să vă răspund la toate întrebările. Cu drag, a voastră Mad”, a scris Mădălina Ghenea pe social media.

După ce a jucat rolul Sophiei Loren în filmul House of Gucci, actrița este acum implicată într-un nou proiect cinematografic. Aceasta va juca într-un nou film de Hollywood. Este vorba despre thriller-ul Deep Fear. Românca va împărți platourile de filmare cu Ed Westwick, cunoscut pentru rolul lui Chuck Bass din serialul Gossip Girl.

Mădălina Ghenea, rol principal într-un film de Hollywood alături de Chuck din Gossip Girl

Scrie un comentariu